Waarom Schitterende Teams?

 

Elk mens en elk team is uniek. Jouw bijdrage, door wie jij bent is van onschatbare waarde voor jezelf en voor anderen.

 


Het is mijn missie om mijn bijdrage te leveren aan teams, managers en professionals om jouw unieke eigenheid te realiseren en te schitteren.

 

 

Drie dingen die ik in organisaties door de jaren heen steeds weer terug zie komen 

 

  1. Het verlangen van mensen om tot hun recht te komen, iets moois te bereiken en daarvoor verantwoordelijkheid te nemen. Mensen willen moeite doen om belemmeringen uit de weg te ruimen.
  2. De wens van mensen om in een team te werken dat resultaat behaalt en tegelijkertijd met respect met elkaar omgaat.  En waarin open gesproken wordt over wat van belang is. Mensen willen zich thuis voelen in hun team.
  3. De kwaliteit van gesprekken, teamoverleg en besprekingen beïnvloedt enorm het werkplezier, betrokkenheid en resultaten van mensen.

Dit inspireert me dagelijks om mijn kennis, creativiteit en ervaring, liefde en plezier in te zetten.

 

 

Ik werk met een  combinatie van dialoog, teamcoaching en individuele coaching, waarin alle thema’s en onderwerpen die voor een team spelen constructief aan de orde kunnen komen. Op die manier creëer je een schitterend team. Het is eigenlijk zo vanzelfsprekend

 

  • Dialoog in teamontwikkeling  verbetert samenwerking en maakt het mogelijk dat goede en open gesprekken worden gevoerd.  Er wordt collectieve kennis en wijsheid ontwikkeld en tegelijkertijd groeit het zelfinzicht. Er ontstaat daardoor een teamcultuur waarin glanzend resultaat wordt behaald. Betrokkenheid, vertrouwen en wederzijds respect groeit. Met als resultaat minder gedoe, soepeler werk en een schitterend team.
  • Individuele coaching is een vrijplaats voor zelfreflectie, leren begrijpen en invloed uitoefenen op wat er gebeurt in je leven en werk.  Belemmeringen opruimen die je tegenhouden om te doen wat je echt wilt en kunt doen. Met als resultaat het zelfvertrouwen om je talent waar te maken, je eigen kleur laten zien en een sterke eigen bijdrage in het team.

In een schitterend team worden resultaten behaald, moeilijkheden niet uit de weg gegaan en tegelijkertijd goede en open gesprekken gevoerd. Wederzijds respect spreekt vanzelf en mensen kunnen uitblinken.